Wiley`s Finest Omega 3 olje 125ml

28.45

Wiley`s Finest

Wiley`s Finest Omega 3 olje premium kakovosti vsebuje kar 1400 mg EPK in 900 mg DHK na odmerek, kar je še posebej pomembno, kadar želimo hitro in močno povečati vnos omega 3 maščobnih kislin v telesu.

Opis

Wiley`s Finest Omega 3 olje (Peak Omega 3, Wild Alaskan Fish Oil) premium kakovosti vsebuje kar 1400 mg EPK in 900 mg DHK na odmerek, kar je še posebej pomembno, kadar želimo hitro in močno povečati vnos omega 3 maščobnih kislin v telesu. Blag, odličen okus in svežino zagotavlja naravna aroma limone.

EFSA – Evropska agencija za varnost hrane je potrdila, da lahko z dnevnim vnosom 250mg EPK in vsaj 250mg DHK dosežemo koristne učinke:

  • ima DHK vlogo pri delovanju možganov,
  • imata EPK in DHK vlogo pri delovanju srca,
  • ima DHK vlogo pri ohranjanju vida.

 

Tako kot v možganih, je tudi v očesni mrežnici visoka raven DHA nenasičene maščobne kisline.

NE VSEBUJE: sladkorja, glutena, škroba, kvasa, pšenice, mleka in mlečnih izdelkov, umetnih sladil, umetnih barvil, oreškov, morskih sadežev, jajc, arašidov, soje in koruze.

Uporaba:
Vzemite kot prehransko dopolnilo 1 čajno žličko (5 ml) dnevno ob obroku.


Sestavine:
Povprečje na 5 ml:
Koncentrirano ribje olje 4500 mg
Vsebuje naslednje Omega-3 maščobne kisline: 2600 mg
– EPA (eikozapentaenojska kislina) 1400 mg
– DHA (dokozaheksaenojska kislina) 900 mg
– Druge omega 3 maščobne kisline 300 mg
*mg = miligram

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

Neto količina: 125ml