Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletnega portala www.nutrida.si. Zbiratelj osebnih podatkov je podjetje BioKatka.si, spletna trgovina, Katarina Zajc s.p., Sovodenj 14, 4225 Sovodenj. Zbrane osebne podatke bo ponudnik uporabljal izklju─Źno za potrebe poslovanja in po┼íiljanja promocijskega materiala. Storil bo vse potrebno, da jih za┼í─Źiti pred kakr┼ínimikoli kr┼íitvami in zlorabami. Upravljavec za potrebe opravljanja storitev zbira, vodi, obdeluje in shranjuje uporabnikove podatke.

Podjetje BioKatka.si, spletna trgovina, Katarina Zajc s.p., Sovodenj 14, 4225 Sovodenj za nedolo─Źen ─Źas hrani naslednje podatke registriranih ─Źlanov: ime, priimek, e-naslov, telefonska ┼ítevilka, primarni naslov in naslove za dostavo, dr┼żavo prebivali┼í─Źa, ─Źas in datum registracije, druge podatke, ki jih kupec prostovoljno doda naknadno v svojem profilu.

BioKatka.si, spletna trgovina, Katarina Zajc s.p., Sovodenj 14, 4225 Sovodenj navedene osebne podatke uporabi za potrebe izpolnitve naro─Źila (po┼íiljanje informativnega gradiva, ponudb, ra─Źunov) in ostalo potrebno komunikacijo z uporabnikom. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepoobla┼í─Źenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi kupec sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega e-naslova, uporabni┼íkega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) za┼í─Źito svojega ra─Źunalnika. Registrirani uporabniki lahko kadarkoli prenehajo uporabljati spletno trgovino in lahko prekli─Źejo svojo registracijo. To storijo tako, da s pisno izjavo sporo─Źijo preklic registracije. Zbrane podatke podjetje BioKatka.si, spletna trgovina, Katarina Zajc s.p., Sovodenj 14, 4225 Sovodenj obdeluje do preklica privolitve osebe. Pisni preklic lahko po┼íljete na e-naslov info@nutrida.si. Ne glede na preklic, bo ponudnik podatke uporabljal za izpolnitev pogodbenih obveznosti.

Piškotki

Pi┼íkotek je manj┼ía datoteka, ki se namesti na va┼ío napravo med obiskom spletne strani in ki jo stran, ki je pi┼íkotek izdala, prepozna. Namen uporabe pi┼íkotkov je izbolj┼íati delovanje spletne strani in uporabni┼íke izku┼ínje pri ogledu spletnih strani. Nekateri pi┼íkotki, ki jih uporabljamo, so za─Źasni, nekateri pa ostanejo shranjeni v va┼íi napravi dolo─Źeno obdobje tudi, ko na┼ío spletno stran zapustite. Z za─Źasnimi pi┼íkotki merimo ┼ítevilo obiskovalcev spletne strani, s shranjenimi pa hranimo kontaktne podatke za kasnej┼íe obiske na na┼íih spletnih straneh, tako da va┼ía prijava naslednji─Ź ni ve─Ź potrebna. Uporabljamo tudi shranjene pi┼íkotke, ki izvirajo z drugih spletnih mest: to so pi┼íkotki Google Analytics, s katerimi ugotavljamo, kako se premikate po na┼íih spletnih straneh, katere vsebine vas zanimajo in kako dolgo je trajal va┼í obisk na┼íe spletne strani. Na podlagi tega lahko prilagajamo in urejamo vsebino spletne strani potrebam obiskovalcem. Podatke, ki jih zberemo prek pi┼íkotkov, obdelujemo izklju─Źno za statisti─Źne namene, a le tako, da ni mo┼żno ugotoviti va┼íe identitete, za ugotavljanje te┼żav s stre┼żnikom, urejanje spletnih strani in obve┼í─Źanje o izdelkih. Ve─Źina brskalnikov uporabo pi┼íkotkov samodejno sprejme. Uporabo pi┼íkotkov pa lahko kadarkoli zavrnete.

Onemogo─Źanje pi┼íkotkov v va┼íem brskalniku

V kolikor ne ┼żelite, da si brskalnik shrani pi┼íkotke lahko to onemogo─Źite. Ve─Ź informacij o izklopu pi┼íkotkov v Va┼íem brskalniku: Google Chrome , Mozilla Firefox, Internet Explorer 9, Safari, Opera.