Viridian Koencim Q10 z MCT 30mg

16.90

Viridian

Koencim Q10 z MCT krepi srce in izboljšuje kakovost življenja. Preprečuje utrujenost v stresnih obdobjih in ob telesnih naporih.

Opis

Koencim Q10 z MCT 30mg preprečuje utrujenost v stresnih obdobjih in ob telesnih naporih ter spodbuja telesno in umsko zmogljivost.

Koencim Q10 z MCT 30mg spodbuja proizvodnjo energije. Prehransko dopolnilo Koencim Q10 vsebuje tudi MCT, to so srednje verižni trigliceridi iz kokosovega olja. MTC  zagotavlja boljšo absorpcijo koencima Q10.

Viridian Koencim Q10 z MCT je namenjen vsem, ki so psihično obremenjeni, kadilcem, športnikom oz. ljudem z večjimi fizičnimi napori, vegetarijancem, starejšim osebam, ljudem, ki jim primanjkuje energije.

Izdelek vsebuje samo 100% aktivne sestavine in je brez pšenice, glutena, soje, laktoze, soli, sladkorja, kvasa, konzervansov in umetnih barvil.

Q10 začne strmo upadati že po 25. letu starosti. Če koencima ne dobite dovolj z vašo prehrano, največ ga vsebuje govedina, kokoš, losos, .., ga lahko nadomestite z prehranskim dopolnilo. Priporoča se redno jemanje koencima Q10, vsaj 2 do 3 mesece. Omejitve navzgor pa ni.

Uporaba:
Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle 1 do 3 kapsule dnevno s obroku. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.


Sestavina:
Ena kapsula zagotavlja:
MTC (srednje verižni trigliceridi s kokosove maščobe) 100mg
Rastlinska celulozna (HPMC*) kapsula (ovoj) 100mg
Koencim Q10 30mg
*hidroksipropilmetil celuloza

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

Neto količina: 30 kapsul