Wiley`s Finest Omega 3 mini kapsule 60 mehkih kapsul

17.35

Wiley`s Finest

Wiley`s Finest Omega 3 mini kapsule so drobne kapsule, ki se zlahka spustijo po še tako ozkem požiralniku. Optimalna vsebnost EPA in DHA.

Opis

Wiley`s Finest Omega 3 mini kapsule (Easy Swallow Minis, Wild Alaskan Fish Oil) so drobne kapsule, ki se zlahka spustijo po še tako ozkem požiralniku, a kljub mini velikosti vsebujejo dobro koncentracijo EPK in DHK ultra čistih, viskokakovostnih maščobnih kislin iz premium ribjega olja.

Ribje olje je običajno vkapsulirano v velike kapsule, kar številnim osebam predstavlja težavo pri požiranju. A kljub mini velikosti vsebujejo dobro koncentracijo EPK in DHK ultra čistih, viskokakovostnih maščobnih kislin iz premium ribjega olja. So mini rešitev za maksi težave, zato so primerne tudi za slabotne osebe in starostnike.

EFSA – Evropska agencija za varnost hrane je potrdila, da lahko z dnevnim vnosom 250mg EPK in vsaj 250mg DHK dosežemo koristne učinke:

  • ima DHK vlogo pri delovanju možganov,
  • imata EPK in DHK vlogo pri delovanju srca,
  • ima DHK vlogo pri ohranjanju vida.

 

Tako kot v možganih, je tudi v očesni mrežnici visoka raven DHA nenasičene maščobne kisline.

NE VSEBUJE: sladkorja, glutena, škroba, kvasa, pšenice, mleka in mlečnih izdelkov, umetnih sladil, umetnih barvil, oreškov, morskih sadežev, jajc, arašidov, soje in koruze.

Uporaba:
Vzemite kot prehransko dopolnilo 2 kapsuio dnevno ob obroku.


Sestavine:
Povprečje na dve kapsuli:
Koncentrirano ribje olje 900 mg
Vsebuje naslednje Omega-3 maščobne kisline: 670 mg
– EPA (eikozapentaenojska kislina) 360 mg
– DHA (dokozaheksaenojska kislina) 270 mg
– Druge omega 3 maščobne kisline 40 mg
*mg = miligram

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

Neto količina: 60 mehkih kapsul