Viridian Športni elektroliti iz Velikega slanega jezera 100ml

15.90

Viridian

Športni elektroliti vsebujejo vse pomembne minerale in minerale v sledovih. Izdelek je narejen iz naravne mešanice slanice jezera Great Salt Lake in je odličen za hidracijo telesa.

Opis

Viridian Športni elektroliti – športno koncentrirano tekočino elektrolitov pridobivajo iz jezera Great Salt Lake, Utah v Ameriki.

Elektroliti so mineralne snovi, ki imajo električen naboj in lahko vplivajo na pH krvi in mišično funkcijo.

Športni elektroliti vsebuje vse potrebne elektrolite v ionski obliki ter vse druge minerale, ki so naravno prisotni v morski vodi. Ionska oblika pomeni, da minerale spremeni v ione (se pripne na negativno nabite mineralne komplekse).

Za hidracijo telesa je ključno, da so elektroliti prisotni v ionski obliki. V študiji o pomembnosti elektrolitov za rehidracijo telesa, je osem oseb pilo navadno vodo, drugih osem pa vodo, z dodanimi elektroliti. Ta dodatek elektrolitov navadni vodi je zmanjšal potrebo primerne količine tekočine za optimalno hidracijo telesa

To pomeni, da lahko dodajanje elektrolitov tekočini pripomore k temu, da med fizično aktivnostjo organizem ne potrebuje tako velike količine vode, ki obremeni želodec in predstavlja dodatno breme, obenem pa zmanjša utrujenost pri daljših fizičnih naporih.

Viridian športni elektroliti vsebujejo vse pomembne minerale in minerale v sledovih. Izdelek je narejen iz naravne mešanice slanice jezera Great Salt Lake.

Uporaba:
Kot prehransko dopolnilo vzemite 2,5ml (približno pol čajne žličke)  do 10ml (približno 2 čajni žlički) dnevno po potrebi ali po navodilih zdravstvenega delavca. Elektrolite razredčite v 1l vode ali soka.


Sestavine:
2,5 ml zagotavlja približno:
Klorid 398 mg
Magnezij 46 mg
Natrij 127 mg
Kalij 132 mg

Neto količina: 100ml