Viridian Kompleks za nosečnice 120 kapsul

35.95

Viridian

Viridian Kompleks za nosečnice je vitaminski dodatek s kombinacijo 27 osnovnih hranil, ki naravno podpira delovanje vašega telesa med nosečnostjo.

Opis

Viridian Kompleks za nosečnice je večkrat nagrajeni vitaminski dodatek s kombinacijo 27 osnovnih hranil, ki naravno podpira delovanje vašega telesa med nosečnostjo.

Vsebuje 100 % aktivnih sestavin, ki zagotavljajo vitaminske in mineralne hranilne sestavine za mamo in otroka. Vključuje 400 μg folne kisline, ki je priporočena dnevna količina za podporo razvoja ploda. Dopolnilni vnos folne kisline izboljša stanje materinega folata, kar pripomore k normalnemu razvoju možganov in hrbtenice pri otrocih. Folat prispeva tudi k rasti materinega tkiva med nosečnostjo.

Poleg tega vsebuje nosečniški kompleks tudi raziskano raven železa, ki prispeva k kognitivnemu razvoju. Jod, ki prispeva k normalni rasti otrok, in vitamin D3, ki je potreben za normalno rast in razvoj kosti pri otrocih. Vitamin C podpira imunski sistem, vitamina B5 in B12 pa prispevata k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Dodatek beta karotena omogoča, da telo varno proizvaja ustrezne količine vitamina A, ki je še posebej pomemben za zdravje vida, kože in imunskega sistema.

Nosečniški kompleks je primeren za jemanje v prvem, drugem in tretjem trimesečju ter po porodu za obdobje dojenja, in vsebuje vitamine in minerale, ki delujejo v skladu z naravnim ritmom vašega telesa ter podpirajo zdravo prehrano in življenjski slog. Za optimalno podporo priporočamo jemanje tega izdelka skupaj z Viridianovim Omega oljem za nosečnice in Probiotik za mame in dojenčke, Lactobacillus Rhamnosus GG.

Vsebuje 100 % aktivnih sestavin, ki so jih oblikovali strokovnjaki za prehrano, brez umetnih polnil in škodljivih snovi. Pridobljene v skladu s strogimi etičnimi merili družbe Viridian, vključno s prepovedjo testiranja na živalih, brez GSO in palmovega olja.

Ključne lastnosti:

 • vsebuje folno kislino, ki podpira razvoj ploda,
 • primerno za jemanje v prvem, drugem in tretjem trimesečju ter v obdobju dojenja,
 • kombinacija 27 esencialnih hranil,
 • veganska formula, primerna za vsakodnevno uporabo.

Viridian Kompleks za nosečnice

 • Vitamin C ima pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema, povečuje absorpcijo železa,  prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju.
 • Vitamin E ima pomembno vlogo pri zaščiti celic.
 • Vitamin D3 prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema,  prispeva k normalni absorpciji kalcija in fosforja, s tem pa tudi k ohranjanju zdravih kosti in zob.
 • Vitamin B12 je v vodi topen vitamin in ima pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema. Prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Vitamin B12 podpira normalno delovanje živčnega sistema.
 • Vitamin B1 – tiamin – prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema in srca.
 • Vitamin B2 – riboflavin prispeva k dobremu delovanju živčnega sistema, vida in kože. Prispeva pa k zmanjševanju utrujenosti.
 • Vitamin B6 ima pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema, prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter prispeva k normalnem delovanju živčnega sistema.
 • Niacin prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema, vzdrževanju normalno delovanje sluznice in kože ter zmanjšuje utrujenost.
 • Biotin – prispeva k ohranjanju zdravih las in kože in k ohranjanju zdravih sluznic.
 • Selen ima pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema in ščitnice ter prispeva k ohranjanju zdravih las in nohtov.
 • Železo je ima vlogo pri nastajanju hemoglobina, rdečih krvničk, pri delovanju imunskega sistema in pri prenosu kisika v telesu. Prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.
 • Cink prispeva k ohranjanju in vzdrževanju zdravih kosti, kože las, nohtov. ima vlogo pri ohranjanju dobrega vida.
 • Magnezij prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, k ravnotežju elektrolitov in k delovanju živčnega sistema in mišic.

 

Uporaba:
Kot prehransko dopolnilo vzemite 2 kapsuli dnevno s kozarcem vode ali po navodilih zdravstvenega delavca.


Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec.

Neto količina: 120 kapsul