Viridian Amino kompleks 90 kapsul

41.82

Viridian

Amino kompleks zagotavlja esencialne aminokisline v ustrezno uravnoteženem razmerju. Aminokisline se lahko v telo absorbirajo v samo 30 minutah. Aminokisline bistvene za izgradnjo mišic in spodbujanje okrevanja po vadbi, zaradi česar so idealna hranila za športnike in rekreativce

Opis

Viridian Amino kompleks zagotavlja esencialne aminokisline v ustrezno uravnoteženem razmerju.

Aminokisline se lahko v telo absorbirajo v samo 30 minutah. Aminokisline bistvene za izgradnjo mišic in spodbujanje okrevanja po vadbi, zaradi česar so idealna hranila za športnike in rekreativce. Glavne prednosti jemanja aminokislin so izboljšanje vzdržljivost, hitrejše okrevanje po treningu ter zmanjšanje bolečin v mišicah in utrujenosti.

Uporaba:
Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo 1 do 3 kapsule dnevno s hrano ali po navodilih zdravstvenega delavca.


Sestavine:
Ena vegetarijanska kapsula vsebuje:
L-Leucin 130mg
L-Fenilalanin 130mg
L-Lyizin 100mg
L-Histidin 76mg
L-Izoleucin 76mg
L-Valin 66mg
L-Metionin 50mg
L-Treonin 50mg
L-Triptofan 20mg
Rastlinska celuloza kapsula 120mg

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

Neto količina: 90 kapsul