Riževa moka brez glutena bio Gluteno 500g

3.62

Gluteno

Riževa moka brez glutena je uporabna pri vsakem receptu. Njena lastnost je da testu daje trdno strukturo.

Ekološko

Opis

Riževa moka brez glutena se najpogosteje uporablja pri peki piškotov in biskvitov, za zgoščevanje krem in omak, za pripravo pudingov, juh. Z njo lahko pripravite tudi sveže testenine in pico.

Riževa moka brez glutena vpije manj maščob kot druge moke, zato je odlična za ocvrte jedi.


Sestavine:
Riževa moka.*
* iz kontrolirane ekološke pridelave, SI-EKO-001. Kmetijstvo EU.

Prehranske vrednosti na 100 g:
Energijska vrednost 1561 kJ/ 368 kcal
Maščobe 2,1 g (od tega nasičene maščobe 0,6 g)
Ogljikovi hidrati 79,0 g (od tega sladkorji 0,5 g)
Prehranske vlaknine 0,7 g
Beljakovine 8,2 g
Sol 0,01 g

Hranite na suhem in temnem mestu pri sobni temperaturi. Embalažo po uporabi dobro zaprite.

Neto količina: 500 g