Okay čistilo za steklo Miss Shiny 500ml

4.95

Okay

Okay čistilo za steklo Miss Shiny je namenjeno čiščenju steklenih površin in poskrbi za kristalno čistočo, tudi površin iz visokega sijaja.

Opis

Okay čistilo za steklo Miss Shiny – lisasta okna, flekasto ogledalo, zamazano kuhinjsko steklo, očala polna prstnih odtisov – nočna mora.  Čistilo je namenjeno čiščenju steklenih površin in poskrbi za kristalno čistočo, tudi površin iz visokega sijaja.

Čistilo za steklo ni primerno za predmete, ki so občutljivi na alkohol (npr. TFT in LCD enkranih in lakiranim lesenim površinam).

Katero izbrati? Miss Shiny ali Miss Bliss? Preprosto! Če želiš omamno sadno-sladko-tropsko aromo, izberi Miss Shiny.

Uporaba:
Čistilo Miss Shiny je primerno za čiščenje steklenih in drugih gladkih površin, ki niso občutljive na alkohol. Čistilo enakomerno popršite po umazani površini nato pa z mehko krpo obrišite do suhega. Po čiščenju so površine bleščeče čiste in brez lis. Ne uporabljajte na TFT in LCD ekranih ali na lakiranih lesenih površinah. Po uporabi pršilko obvezno obrni na OFF!


Sestavine:
<5% anionske površinsko aktivne snovi, Etanol (označeno po EC 200-158-6). Vsebuje: dišave (Hexyl Cinnamal, Linalool)

Neto količina: 500ml


Opozorila:
H319 Povzroča hudo draženje oči.
P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
P501 Posodo odstranite na primerno mesto samo popolnoma prazno.