Okay čistilo za različne površine Multi Diva 500ml

4.95

Okay

Okay čistilo za različne površine Multi Diva je vsestransko čistilo.

Opis

Okay čistilo za različne površine Multi Diva je vsestransko čistilo. Ne le njena roza barva, tudi omamen tropski vonj te bo preprosto začaral. Poskrbi za vse površine v vašem domu, kos je tudi površinam iz visokega sijaja. S tem čistilom lahko očistite mize pulte, omarice, …

Se odločaš med Multi Divo in Multi Queen? Največja konkurenca Multi Dive je zagotovo Multi Queen, ki je malo manj koncentrirana, a se vseeno odlično obnese na različnih površinah.

Uporaba:
Pri trdovratni umazaniji čistilo nanesite nerazredčeno na površino, pustite delovati in obrišite s krpo. Čistilo dobro odstrani maščobo, delno celo vodni kamen in daje površini lesk brez brisanja. Primerno za čiščenje miz, pultov, pohištva in tal. Čistilo lahko po potrebi tudi dodatno redčite: 40-80ml na 10l tople vode. Po uporabi pršilko obvezno obrni na OFF!


Sestavine:
<5% anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi. Vsebuje: konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone), dišave.

Neto količina: 500ml


Opozorila:
H319 Povzroča hudo draženje oči.
P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
P501 Posodo odstranite na primerno mesto samo popolnoma prazno.