Okay čistilo za različne kuhinjske površine Madame Cuisine 500ml

4.95

Okay

Okay čistilo za kuhinjske površine Madame Cuisine je zelo podobna Mister Grease-u. Že res, da je manj koncentrirana, ampak ravno zato je super za brisanje vseh površin v kuhinji.

Opis

Okay čistilo za kuhinjske površine Madame Cuisine je zelo podobna Mister Grease-u.

Saj vemo, obožuješ Mister Grease-a, mi tudi! Ampak on je zares močan, za lažja vsakodneva kuhinjska opravila je Madame Cuisine preprosto boljša.

Že res, da je manj koncentrirana, ampak ravno zato je super za brisanje vseh površin v kuhinji. Pečico prepustimo  Grease-u. Ampak za pult, štedilnik, jedilno mizo, hladilnik in kuhinjske omarice,… za vse to pa je Madame preprosto najboljša.

Uporaba:
Čistilo razpršite po površini in pustite delovati nekaj trenutkov, nato z vlažno krpo očistite površino. krpo sperite in površino obrišite do čistega. čistilo odstrani vsakodnevne nečistoče s kuhinjskih pultov, keramike, pomivalnega korita, kuhinjskih elementov, kuhinjske mize, s površin štedilnika, hladilnika, mikrovalovne pečice … površini daje lesk brez brisanja.


Sestavine:
<5% anionske površinsko aktivne snovi / anionske površinski aktivne tvari, neionske površinsko aktivne snovi / neionske površinski aktivne tvari. Vsebuje konzervans (laurylamine dipropylenediamine, benzisothia- zolinone, sodium pyrithione), dišave.

Neto količina: 500ml


Opozorila:
H319 Povzroča hudo draženje oči.
P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
P501 Posodo odstranite na primerno mesto samo popolnoma prazno.