MSM 1000mg Cytoplan 60 tablet

12.69

Cytoplan

MSM je organska oblika žvepla, ki tvori kolagen, elastin in kreatin. Te beljakovine dajejo prožnost, moč in ton lasem, koži, nohtom, mišicam, kostem in sklepom.

Opis

MSM Cytoplan je organska oblika žvepla, ki tvori kolagen, elastin in kreatin. Te beljakovine dajejo prožnost, moč in ton lasem, koži, nohtom, mišicam, kostem in sklepom.

MSM Cytoplan

  • ena tableta vsebuje 1000.0mg MSM,
  • MSM je organska oblika žvepla, je vitalno pri tvorbi keratin, kolagena in elastina,
  • imenujejo ga tudi „mineral lepote“- vendar je veliko več, je vitalen pri tvorbi keratina, kolagena in elastina,
  • visoke ravni žvepla najdemo v mišicah, koži in kosteh, pa tudi koncentrirane količine v laseh in nohtih, žveplo je sestavina keratina, glavne beljakovine las in nohtov,
  • vegansko,
  • brez GSO, kvasa, pšenice, škroba, glutena, laktoze, soje, dodanih sladkorjev, barvil, arom in konzervansov.

 

Uporaba:
Kot prehransko dopolnilo vzemite 1 do 3 tablete dnevno ali po navodilih zdravstvenega delavca.


Sestavine:
Metil sulfonil metan, mikrokristalna celuloza, silicijev dioksid.

1 tableta v povprečju nudi: MSM 1000,0 mg * (Metil sulfonil metan) + NRV = hranilna referenčna vrednost * Označuje, da ni NRV 1 tableta v povprečju nudi: 1000mg metil sulfonil metan-a (ni priporočenega dnevnega vnosa). Vsebnost energije, beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob zanemarljiva.

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec.