Moxa 5 cigar/palčk

7.90

Moksa

Moxa – zelišče, ki odpravlja 100 bolezni. Njen namen je odpravljanje deficita energije yang v telesu.

Opis

Moxa izvira iz tradicionalne kitajske medicine. Pravijo ji tudi zelišče, ki odpravlja 100 bolezni. Njen osnovni namen je odpravljanje deficita (pomanjkanja) energije yang v telesu.

Yang energija vpliva na toploto in gibanje telesa. Pomanjkanje energije yang se kaže kot občutek mrazu v nogah in rokah.

Pri moxanju se uporabljajo zeliščne zdravilne palčke, s katerimi se grejejo akupresurne točke na določenem ali na pa poškodovanem delu telesa. Na ta način se greje meridiane, kar vplivajo na boljši pretok krvi.

V starih kitajskih spisih piše: “Rastlino ai ye (moxa) uporabljamo v majhnih količinah, te majhne količine ustvarijo velike količine intenzivne toplote.” Tako se odpre 12 poglavitnih meridianov (tako tudi zdravi), energija se uravnoteži, vlaga, hlad ter toksini pa zapustijo telo.

Uporaba:
Moxo uporabljate enkrat dnevno po 20 minut. Prižgite jo na sveči in ko postane zelo vroča, jo uporabite na želenem mestu na telesu.

Ne dotikajte se kože!


Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Samo za zunanjo uporabo. Ni za uživanje. Preprečiti stik s kožo.

Sestavine:
Zogleneli listi pelina

Neto količina: 5 palčki