Magnezij direkt 400mg Avitale 50 vrečic

19.93

Magnezij direkt se priporoča pri krčih v mečih, napetost v vratnih, ramenskih in hrbtnih mišicah, kadar ste izčrpani in brez energije, pri utrujenih nogah. En odmerek vsebuje kar 400 mg magnezija. Dobite ga v priročnem pakiranju, ki je primerno za direktno uporabo, brez vode. S prijetnim okusom pomaranče.

 

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Magnezij direkt Avitale je prehransko dopolnilo, ki se ga priporoča pri krčih v mečih, napetost v vratnih, ramenskih in hrbtnih mišicah, kadar ste izčrpani in brez energije, pri utrujenih nogah.

En odmerek vsebuje kar 400 mg magnezija. Dobite ga v priročnem pakiranju, ki je primerno za direktno uporabo, brez vode. S prijetnim okusom pomaranče.

Magnezij direkt Avitale je veganski, brez glutena, brez laktoze, brez sladkorjev.

Magnezij direkt Avitale:

EFSA – evropska agencija za varnost hrane, je za tista živila, ki so dober vir magnezija, odobrila spodnje zdravstvene trditve:

  • prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti,
  • prispeva k ravnotežju elektrolitov,
  • prispeva k delovanju živčnega sistema in mišic,
  • ima vlogo pri sintezi beljakovin,
  • prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju,
  • prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob.

 

Uporaba:
Vsebino ene vrečice enkrat dnevno stresite neposredno na jezik in pustite, da se počasi raztopi, nato pogoltnite.

Sestavine:
1 vrečica vsebuje:
Magnezij 400 mg (107 % PDV*)
*Priporočen dnevni vnos

Sestava:
Sredstvo za povečanje prostornine: sorbitol,  trimagnezijev citrat 9 hidrat, magnezijev oksid, kislina: citronska kislina, pomarančni sadni prah, barva: železov oksid, sredstvo proti strjevanju: trikalcijev fosfat, aroma pomaranče, sredstvo proti strjevanju: magnezijeve soli maščobnih kislin rastlinskega izvora.

Dodaj v košarico

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki jemljejo zdravila ali imajo zdravstvene težave, naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom.

Neto količina: 20 vrečic

Avitale razvija naravne, inovativne izdelke za zdravje, lepoto in dobro počutje na področju prehranskih dopolnil, nege kože, specialnih čajev in izbranih živil