Ekološka alga Chlorella Raab 200 tablet

15.69

Raab Vitalfood

Ekološka alga Chlorella je gojena alga in obdelana po ekoloških standardih. Bogata z vitamini, minerali in klorofilom, ki razstruplja telo.

Ekološko

Ni na zalogi

Opis

Ekološka alga Chlorella je gojena alga in obdelana po ekoloških standardih. Alga ne vsebuje težkih kovin, sintetičnih kemikalij in gensko spremenjenih organizmov.

Ekološka alga Chlorella je bogat vir beljakovin, vitamina B12 in železa. Ima vlogo razstrupljanja organizma in pripomore k odpravi težkih kovin in ostalih strupov iz telesa.

Vitamin B12 je v vodi topen vitamin in ima pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema. Prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Vitamin B12 podpira normalno delovanje živčnega sistema.

Železo je ima vlogo pri nastajanju hemoglobina, rdečih krvničk, pri delovanju imunskega sistema in pri prenosu kisika v telesu. Prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

Ekološka alga chllorella in spirulina ter razlike med njima

  • spirulina je odličen naravni prehranski dodatek kot vir beljakovin, vitaminov in mineralov.
  • chlorella je prav tako odličen naravni prehranski dodatek kot vir vitaminov in mineralov, znana pa je po svoji vlogi razstrupljanja telesa ter pripomore k odpravi težkih kovin in ostalih strupov iz telesa.

 

Alga klorela je brez glutena, brez laktoze, veganska.

Uporaba:
Vzemite 3 krat dnevno po 3 tableti pred ali po obroku. Zaužite z zadostno količino vode. Največji dnevni odmerek je 20 tablet.


Sestavine:
100% Ekološka alga Chlorella v prahu iz ekološke pridelave, DE-ÖKO-001 Kmetijstvo izven EU.

Vitamini na 100g/9 tablet **:
Klorofil 24500 mg / 88,2 mg
Vitamin A 6450 µg / 232 µg (29%)
**PDV – priporočen dnevni vnos

Po odprtju hranite proizvod dobro zaprt, na hladnem in suhem prostoru ter izven dosega otrok.

Opozorilo:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

Neto količina: 200 tablet