AlmaWin Tablete za strojno pomivanje posode 500g

6.11

AlmaWin

Tablete za strojno pomivanje posode odstranjujejo tudi trdovratne ostanke hrane s posode in posodo naredijo čisto in sijočo.

Količina: 25 tablet/500g

Opis

AlmaWin tablete za strojno pomivanje posode odstranjujejo tudi trdovratne ostanke hrane s posode in posodo naredijo čisto in sijočo. AlmaWin Tablete za strojno pomivanje posode ne vsebujejo GSO, sintetičnih konzervansov, klora, fosfatov ali optičnih belil.

Uporaba:
Odstranite folijo s tablete in jo dodajte v posodico pomivalnega stroja ter vključite želeni program. Za idealen učinek uporabite AlmaWin sredstvo za sijaj in sol za pomivalni stroj AlmaWin.


Sestavine:
> = 15% <30% belilo na osnovi kisika, <5% neionskih površinsko aktivnih snovi (površinsko aktivne snovi iz sladkorja), encimi (proteaza, amilaza – brez GSO), dišave, limonen, citral. Ostale sestavine: natrijev citrat, natrijev karbonat, TAED (belilni aktivator), natrijev poliaspartat, voda, sorbitol, natrijev bikarbonat, natrijev silikat, bentonit, rastlinsko olje, natrijeva sol jantarne kisline. 91,0% sestavin je naravnega izvora.

Opozorila:
H319 Povzroča hudo draženje oči.
P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
P501 Posodo odstranite na primerno mesto samo popolnoma prazno.